02/954 65 56   phone 0894 304 306  mobile
  • Обект 1
  • Обект 2
  • Обект 3
  • Обект 4
  • Обект 5
  • Обект 6

Комплекс жилищни сгради - Монтевидео 4-та сграда

Трети етап на строителствоto на Комплекс Монтевидео - 4-та  жилищна сграда с магазини и гаражи, находяща се на ул.Монтевидео №17 и ул.Народно хоро

Комплекс Монтевидео  е разположен  в кв.Овча купел, на ъгъла на ул.Монтевидео и ул.Народно хоро, в непосредствена близост до Нов Български университет. Комплексът е с административен адрес ул.Монтевидео №17 и  включва общо пет сгради. Строителството се осъществява на три етапа.

Визията на петте сгради комуникира максимално със заобикалящата я среда, улавяйки атмосферата на намиращия се в непосредствена близост Нов Български университет -  атмосфера на младост и динамика. Всичко това е отразено в разпределенията и визията на Комплекса. Той е проектиран да задоволи нуждите, както на младите хора, които живеят динамично и все още не мислят за семейно огнище, така и на семейства, които плануват да увеличават членовете си.

4-та сграда /голяма сграда/ - част от третия  етап на строителството на Комплекс Монтевидео

Жилищната сграда е разположена към ул.Народно хоро и представлява сключено застрояване със съществуващата  сграда и е със сходни параметри - 6 жилищни етажа,  един подпокривен и партерен етаж с магазини и гаражи. На партерното ниво са разположени търговски помещения и гаражи към ул.Народно хоро и гаражи към вътрешния двор. На всеки жилищен етаж са разположени по 2 тристайни и 4 двустайни апартаменти. На подпокривния етаж са разположени 1 тристаен и 3 двустайни апартамента и 1 четиристаен апартамент.  Паркирането е осигурено посредством паркоместа в сутерена и гаражи на партера на сградата.

Местоположение: България, гр. София, кв. Овча купел, ул. Монтевидео №17;

Функционален тип: Многофамилна жилищна сграда с магазини и гаражи;

Как да закупя апартамент в комплекс Монтевидео ?

При проявен интерес към някой от обектите в комплекс Монтевидео се свържете с нас, за да обсъдим вашите желания, възможности и предпочитания. Ние ще ви покажем, напътстваме, консултираме и окажем пълна подкрепа и сервиз при избор и покупка на апартамент.

Продажната цена на всеки един от обектите се разсрочва за целия етап на строителството на сградата - от подписване на предварителен договор /който договор може да се подпише и в съвсем начален етап на строителството/ до получаване на разрешение за ползване на сградата. Това разсрочване не влияе на цената на избрания апартамент, цената остава непроменена от момента на избор до момента на нотариалното прехвърляне собствеността на недвижимият имот от продавача на купувача.

При покупка на апартамент с кредит, ние ще ви консултираме за най - актуалните оферти на търговските банки и заедно ще обсъдим и изберем най- доброто  кредитно предложение за вашия ипотечен кредит.

детайли

.
галерия
.
разпределения
.
цени
.
местоположение

© idea-bg.net - Idea Buildings - All Rights Reserved.